Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Urnmonumenten

Een plek om naar terug te gaan

De as wordt meestal bewaard in een urnengraf of een urnenmuur. In een urnengraf wordt de urn begraven en is er ruimte voor een klein gedenkteken, dat ook wel wordt aangeduid met naamplaat, gedenksteen, grafsteen of urnament. In een urnenmuur wordt de (sier)urn bijgeplaatst, vaak is er ruimte voor een klein naamplaatje. Steeds minder mensen kiezen voor het (naamloos) verstrooien.

Persoonlijke herinnering

De herinnering aan een dierbare wil iedereen op zijn eigen manier vormgeven. Er zijn veel mogelijkheden om uw wensen en ideeën in natuursteen te vertalen. Het materiaal is leverbaar in allerlei kleuren en kan helemaal op maat worden bewerkt. Natuursteen wordt veel gebruikt voor sierurnen en gedenktekens. Het heeft een waardig en tijdloos uiterlijk, dat harmonieert met de natuur. Bovendien is natuursteen bestand tegen weer en wind, en wordt het na vele jaren ‘mooi oud’. Met natuursteen maakt u het gedenkteken bijzonder.

Lasertechniek

Met de nieuwste lasertechnieken is het mogelijk uw dierbare nóg persoonlijker te herinneren. Op zwart graniet kunnen de mooiste foto`s, teksten, achtergronden, lettertypes worden gelaserd. Stelt u eens voor een foto van de lievelingsplek van uw dierbare op een mooie zwarte steensoort. Een prachtige herinnering! Deze lasertechniek is toe te passen bij urnstenen, maar ook als onderdeel van een grafmonument. 

Urnmonument ontwerp: op maat vormgegeven

Het is niet eenvoudig een passende keuze te maken. Daar komt nog bij dat de begraafplaats soms strikte eisen stelt aan vorm en afmetingen van het gedenkteken. Wij kunnen u helpen om uw eigen ideeën om te zetten naar een prachtig en blijvend monument. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.