Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Opschriften

Bronzen opschriften

Bij het beletteren van een grafsteen is brons een veel toegepaste manier van beletteren. Het brons heeft diverse kleuren en kan van extra afwerkingslagen worden voorzien, dit worden patinalagen genoemd. Hierdoor kan het brons op een passende manier gecombineerd worden met natuursteen.

Opschrift

Hoe en welke teksten u het beste op een gedenkteken kunt zetten, wordt ook door het ontwerp bepaald. Het is goed tevoren te bepalen wat u op de grafsteen aan tekst wil en hoe dat er ongeveer uit moet zien. De compositie heeft grote invloed op de totale uitstraling van de belettering en het complete grafmonument.

Soort letters

Het bepalen van wat voor soort letters u wilt gebruiken is geen gemakkelijke keuze. Wij adviseren u bij de teksten voor een grafsteen in de keuze van de juiste letters om het monument de door u gewenste uitstraling te geven. Wij geven advies over het materiaal van de letters, het lettertype, het formaat van de letters en de kleur van de belettering. Samen met u zorgen we voor een gepaste belettering op het grafmonument van uw dierbare.

Positie van tekst en spreuken

De positie van de belettering is sterk afhankelijk van de vorm van de lettersteen maar ook het gebruik van decoraties die in of op het monument worden aangebracht. Wij geven advies en helpen u kiezen. Samen bepalen we de verdeling van de letters op het monument en via het beletteringsvoorstel krijgt u een goed beeld hoe het monument er uit komt te zien.

Voorbeelden

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van bronzen opschriften. Wilt u meer voorbeelden zien of wilt u graag advies hebben van een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.