Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Glas

Glas is een materiaal welke tegenwoordig in principe ongelimiteerd gebruikt kan worden. Glas is een veelzijdig materiaal dat door haar unieke eigenschappen speelt met licht en omgeving  Zo kun je glas snijden, buigen, smelten in vele vormen, emailleren in vele kleuren, tekst en figuraties in het glas zandstralen.

De randen zijn in verschillende afwerkingen te maken, geslepen, gesmolten, gebrokkeld. De meeste technieken zijn met elkaar in combinatie te gebruiken.
Elk glazen object moet jaren mooi blijven en dus voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bij Corbeel & Greven mag u ervan uitgaan dat aan deze kwaliteitseisen voldaan wordt. Ook geldt dit voor de glazen objecten, zoals onze monumenten, deze zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals u van ons mag verwachten.

Corbeel & Greven Natuursteen maakt met vakmanschap en oog voor detail al vele jaren tijdloze monumenten van onder andere glas. Alles wat wij maken wordt bedacht, ontworpen en geproduceerd in samenwerking met een gerenommeerd glasatelier. Door de ruime ervaring van dit atelier zijn wij in staat om uw idee tot uitvoering te brengen en maatwerk te leveren. Bij dit glasatelier werken glasbewerkers waarvan sommige al ruim twintig jaar het ambacht met grote passie beoefenen. Hun passie en liefde voor glas vertaalt zich naar mooie producten van hoge kwaliteit.

Door gebruik te maken van deze ervaring en door te experimenteren met nieuwe technieken zijn wij in staat om unieke monumenten van glas te vervaardigen. Hierdoor zijn er talloze technieken waaruit wij onze inspiratie kunnen halen, te weten: emailleren, brokkelen, buigen, slijpen, zandstralen, zandbesmelten etc. Door een eindeloze hoeveelheid combinaties kunnen we elke gewenst product persoonlijk maken.

Wanneer u een grafmonument zoekt van glas, maken wij graag, samen met u, een ontwerp. Het is de kunst een monument zo te maken dat het helemaal bij de overledene past.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.