Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Graniet

Grafmonumenten zijn er in vele uitvoeringen en materialen. De meeste grafmonumenten in o.a. Nederland, Duitsland alsook in België worden geproduceerd uit graniet of een graniet-achtige. Graniet is een natuursteensoort welke duurzaam en onderhoudsvriendelijk is door zijn hardheid. Tevens is graniet bijzonder door zijn uiterlijke schoonheid. Bij Corbeel & Greven Natuursteen zijn zeer veel verschillende soorten graniet te verkrijgen die allemaal hun eigen uitstraling hebben.

In veel gevallen worden grafmonumenten geproduceerd in een gepolijste uitvoering (hoogglans). Maar elke graniet is ook anders te bewerken waardoor deze graniet een optisch ander uiterlijk krijgt. Denkt u hier bijvoorbeeld aan een graniet in een gezoete uitvoering (mat), een bekapte uitvoering (ruw) of zelfs in een gebrande uitvoering. Al deze uitvoeringen geven de granietsoort weer een eigen, bijzondere uitstraling.

Ook zijn in graniet hele mooie ornamenten te maken die zelfs handgehakt aangebracht kunnen worden. In onze toonzaal in Winterswijk zijn hier uiteraard voorbeelden van te bezichtigen.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.