Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Vazen en lantaarns

Sfeer en licht

Een graflantaarn geeft sfeer en licht aan een grafmonument. Met name in de uren van de dag dat het donker is, maar ook in het volle daglicht geeft een graflantaarn een grafmonument een extra accent. Een graflantaarn moet passen bij alle andere onderdelen van een grafmonument. Dat betekent natuurlijk niet dat de lantaarn uit hetzelfde materiaal moet bestaan, maar de gebruikte materialen en kleuren moeten wel met elkaar harmoniëren.

Bloemen en planten

Bloemen en planten geven een grafsteen kleur en maken het natuurlijk. De combinatie van het harde, onverzettelijke materiaal van het grafmonument met het zachte, natuurlijke en bewegelijke van bloemen en planten is zeer fraai. Door het toepassen van een grafvaas en of grafschaal creëert u de mogelijkheid om altijd iets natuurlijks op het graf te plaatsen. Het grote voordeel van een grafvaas is dat dit minder onderhoud vergt dan bijvoorbeeld beplanting binnen de omranding van het grafmonument.

Verschillende soorten

Een grafvaas en/of graflantaarn zijn er in verschillene soorten en maten. Zo kunt u een kiezen uit bronzen, granieten, aluminium en rvs vazen en lantaarns. 

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van bronzen, aluminium en rvs vazen en lantaarns. U kunt ook enkele voorbeelden van granieten vazen en lantaarns vinden.

Granieten grafvazen en graflantaarns

Op deze pagina kunt u voorbeelden vinden van granieten grafvazen en graflantaarns.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.