Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Waterurnen

De Waterurn; een natuurlijk afscheid

Veel nabestaanden staan voor deze moeilijke beslissing. Verstrooien van de as op een strooiveld is de meest gemaakte keuze. Maar hierdoor is het afscheid kort en definitief. Geen eigen plek meer om steun te zoeken, je gevoelens te uiten, of gewoon in stilte je tijd te delen. Veel nabestaanden realiseren zich dit pas nadat de as is uitgestrooid.

Sinds de Waterurn op de markt is gekomen heeft u een echte keuze om de herinnering een plaats in uw leven te geven. Deze gepatenteerde urn geeft -pas vanaf het moment dat u dat wilt- de as geleidelijk af aan de aarde. Onzichtbaar en discreet. Op een plaats die gemarkeerd wordt door de prachtige bronzen urn. We zijn ervan overtuigd dat deze urn een bijzondere plaats in uw leven zal krijgen.

Het principe van de Waterurn is een bronzen bol die het regenwater doorlaat. In de Waterurn kan de as van 2 overledenen worden ingebracht. Het regenwater komt in contact met de as. Door een speciaal systeem wordt de as heel geleidelijk met het water afgevoerd en opgenomen door het grondwater. Het duurt gemiddeld 10 jaar voordat de as volledig is afgegeven aan de aarde.

Omdat in de Waterurn de as van 2 overledenen kan worden ingebracht, is het mogelijk om het proces van afgifte te blokkeren. Het proces start pas als u dit door ons laat activeren. Dat kan meteen bij de montage door onze medewerkers, of in een later stadium. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment de as afgegeven wordt aan de aarde.

De Waterurn is uitermate geschikt voor plaatsing in de particuliere tuin alsook op het terrein van een crematorium of begraafplaats. De Waterurn is standaard leverbaar in 2 kleuren patina, brons en groen. Andere patina is ook mogelijk, die worden dan op speciaal verzoek vervaardigd.

Een natuurlijk afscheid… Door de Waterurn, kunt u op uw tijd, op een persoonlijke manier omgaan met uw herinneringen. Zo kunt u verdriet en vreugde delen. Het zal u rust geven dat er niemand in de toekomst moet gaan beslissen, wat te doen met de as.

waterurnen

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.