Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Gravures

Een persoonlijk karakter

Door een foto of afbeelding op het monument te plaatsen, geeft u het monument een persoonlijk karakter. Een gravure komt het beste uit op donker materiaal en kan alleen op glad materiaal worden aangebracht. Alle soorten gravures, van foto tot pentekening, kunnen wij in het monument verwezenlijken. Voor het plaatsen van een gravure heeft u keuze uit verschillende standaard gravures, maar kunt u ook een eigen ontwerp voor een afbeelding aanleveren. Wij kunnen van iedere afbeelding die digitaal of analoog geleverd wordt een lasergravure maken.

Van een digitale foto naar gravure op een grafsteen

Foto van de molen: links ziet u een foto dat bij ons is aangeleverd en rechts ziet u hoe het uiteindelijke resultaat op de grafsteen.

Bomen of bloemen

Bomen en bloemen passen vaak goed bij een overledene en zijn daarom een mooi symbool om op een grafmonument toe te voegen. Bloemen staan van oudsher symbool voor de pracht en schoonheid van het leven. Door hun tere karakter symboliseren ze tegelijk ook de vergankelijkheid en kwetsbaarheid van het levende.

Decoraties in natuursteen

We brengen in het natuursteen niet alleen foto’s aan maar alle mogelijk symbolen en figuren. Het kunnen figuren of afbeeldingen vanuit een symbolische gedachte zijn, maar ook afbeeldingen van een hobby of kenmerk van de overledene.

Symbolische betekenis dieren

Met de keuze van een dier als symbool beschrijft u de kernwaarde van de persoonlijkheid van de overledene. Vrijwel alle dieren hebben een symbolische betekenis. U kunt natuurlijk ook een favoriet dier van de overledene op het monument plaatsen.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.