Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Rozenkwarts urn (ruw)

Rozenkwarts is een edelsteen in de kleur die varieert van donkerroze tot licht roze (zelfs doorschijnend). De edelsteen kan worden bewerkt  (getrommeld, gepolijst) zodat hij beschikt over een glad oppervlak. Ook in ruwe vorm (zie onderstaande foto) is de edelsteen zeer decoratief.

Herkomst
Rozenkwarts wordt onder andere gewonnen in  Madagaskar. Daarnaast wordt Rozenkwarts gewonnen in een aantal landen op het Afrikaanse continent, Brazilië, Sri Lanka, India en Rusland. Iedere Kristalurn wordt geleverd met informatie over de plaats van herkomst van de steen.

Werking
Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd. Dankzij de zachte uitstraling en kleur brengt deze steen mensen bij zachtheid en acceptatie. Er gaat en troostende werking uit van rozenkwarts, het is een krachtige steen voor emotionele healing.  Reeds in de klassieke Oudheid was rozenkwarts zeer geliefd vanwege de decoratieve kwaliteiten en geneeskrachtige eigenschappen. Ook in onze tijd wordt de steen wereldwijd gewaardeerd. Een prachtige steen voor een unieke urn.
Iedere edelsteen en kristal is een honderd procent uniek natuurproduct. Geen enkel exemplaar is hetzelfde. Hierdoor kunnen mensen de steen kiezen die het best past bij henzelf en hun overleden dierbare. Deze urnen zijn voorzien van een roestvrijstalen bewaarplaats voor een deel van de as van de overledene. Verder zijn deze urnen voorzien van vilten afwerking aan de onderzijde om eventuele krassen op bijvoorbeeld meubelstukken te voorkomen.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.