Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Vloeren

Een natuursteenvloer geeft een duidelijke meerwaarde aan uw woning. Deze is slijtvast en vraagt weing onderhoud. Natuursteen is van zichzelf al warmtegeleidend en prima te combineren met vloerverwarming (al dan niet als hoofdverwarming). Kortom, natuursteen geeft sfeer aan uw interieur.

De keus in verschillende tegelsoorten is zeer groot, zoals marmer, graniet, leisteen, kwartsiet, travertin, basalt en hardsteen. Al deze steensoorten zijn leverbaar in diverse oppervlaktebewerkingen zoals gepolijst, gezoet, gezandstraald, geborsteld, leatherfinish, gevlamd en met een natuurlijk splijtoppervlak. Afhankelijk van de steensoort kunnen de volgende kantafwerkingen geleverd worden: strak gezaagd, getrommeld en bij sommige soorten met facetje. Alle genoemde tegelsoorten kunt u in onze showroom bekijken waarbij een goed advies over de juiste toepassing onmisbaar is.
Ook over de toepassingsmogelijkheden van vloerverwarming kunnen wij u uitgebreid informeren.

Zorgvuldig begeleiden wij u langs het gehele traject van het opmeten, het inspecteren van de ondergrond tot en met het leggen van de tegels.

Uiteindelijk krijgt u van ons ook informatie over het uitvoeren van de eerste reiniging, het beschermen(impregneren), en het reguliere onderhoud. Voor elke steensoort beschikken wij over een zogenaamd drie stappenplan.

Onderhoud
Wanneer u een natuursteenvloer aanschaft dan is het erg belangrijk dat de vloer met een bepaalde regelmaat met een op de steensoort afgestemd product wordt onderhouden. Om een goede start te maken met een nieuwe natuursteenvloer moet eerst de vloer gebruiksklaar gemaakt worden. Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijderd moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna impregneren, ook dit is eenmalig. Vervolgens het reguliere onderhoud. Dit zijn dus drie stappen. Voor elke natuursteensoort hebben wij een drie stappenplan klaarliggen. Deze wordt bij oplevering van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten kunnen wij u leveren.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.