Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Octa urn

De Fossiel urn ‘Octa’ is zo’n 450 miljoen jaar oud. De naam Octa is gekozen voor deze Fossiel urn omdat de fossielen vereeuwigde pijlinktvissen zijn.

Herkomst
Deze Fossiel urn heeft zijn oorsprong uit bergketens in Roemenië waar miljoenen jaren geleden lagunes waren gevormd door de (toenmalige) zee.
De schelpen van de pijlinktvissen zijn bewaard gebleven als fossielen. Deze schelpen gaven de inktvissen miljoenen jaren geleden vorm en stevigheid. Nu vormen zij een prachtig gevormde, natuurlijke urn.

Werking
De inktvis staat symbool voor vasthoudendheid, camouflage, behendigheid, intelligentie en concentratie. Inktvissen hebben acht armen, de liggende acht is een symbool van eeuwigheid (lemniscaat).
Deze fossiel urn wordt deels gepolijst geleverd, waardoor er een bijzonder effect gerealiseerd wordt. De Octa urn is een sieraad in de woonkamer. Deze urnen kunnen ook goed buiten staan.
Iedere edelsteen, fossiel en kristal is een honderd procent uniek natuurproduct. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, dit stelt mensen in staat de urn te kiezen die het best past bij henzelf en de overleden dierbare.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.