Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Labradoriet urn

De edelsteen Labradoriet kenmerkt zich door zijn schitterende kleurenspel, met name als er sprake is van een gepolijst exemplaar. Het kenmerkende kleurenspel waar Labradoriet bekend om staat wordt veroorzaakt door licht dat breekt op hele kleine kristallen die gesitueerd zijn op zogenaamde splijtvlakken. Dit kleurenspel wordt ook wel ‘labradoriseren’ genoemd. Kenmerkende kleuren van Labradortiet zijn met name groen en blauw in vele variëteiten.

Herkomst
Labradoriet wordt gewonnen in Canada op het schiereiland Labrador. Daarnaast zijn er diverse vindplaatsen in Australië en Finland.

Werking
De uitstraling van Labradoriet, met zijn steeds wisselende kleuren, wordt door veel mensen gewaardeerd. Vanuit de overlevering wordt gezegd dat de steen ‘bescherming biedt tegen negativiteit’. In de ‘volksmond’ brengt deze steen mensen bij verrassing en transformatie. De steeds wisselende kleuren helpen ons nieuwe mogelijkheden te ontdekken en een andere richting te gaan in het leven.
Iedere edelsteen en kristal is een honderd procent uniek natuurproduct. Geen enkel exemplaar is hetzelfde. Laat u verrassen en inspireren door de diepte van de kleuren (-schakeringen) en natuurlijk de schoonheid van deze edelsteen! Deze urnen zijn voorzien van een roestvrijstalen bewaarplaats voor een deel van de as van de overledene. Verder zijn deze urnen voorzien van vilten afwerking aan de onderzijde om eventuele krassen op bijvoorbeeld meubelstukken te voorkomen.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.