Bel +31 543 512044
ALGEMENE INFORMATIE
BROCHURE
PLAATSEN
PRODUCTIE
SHOWROOM
Advies
Als verdriet overheerst is het zoeken naar  een passend monument natuurlijk geen gemakkelijke opgave. Bij Corbeel & Greven Natuursteen kunt u vertrouwen op een hartelijke ontvangst en een rustige rondleiding in een warme omgeving. Onze deskundige adviseurs nemen graag de tijd en begeleiden u waar nodig. In de spreekhoek van onze showroom zullen wij samen met u rustig naar de vele mogelijkheden kijken via een groot beeldscherm. 

Van gewoon tot heel bijzonder 
Natuursteen, glas, RVS en andere materialen vormen veelal de basis voor herdenkingsmonumenten. Onze vakmensen realiseren met behulp van de nieuwste machines en bewerkingstechnieken prachtige en waardevolle monumenten. Van standaardmodel tot uniek maatwerk, alles is mogelijk. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de vakkundige plaatsing.

Uiteraard is er voor elk budget een passende oplossing

Showroom
Onze mooie overdekte showroom in Winterswijk geeft onze klanten een eerste en belangrijke indruk van de keuze in urn- en grafmonumenten. Maar ook in de buitenlucht krijgt u hier een beeld van materialen en bewerkingen. Onze ‘monumententuin’ in Winterswijk is 24 uur per dag en 7 dagen per week vrij te bezichtigen.
© 2021 Corbeel & Greven