Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Graniet

Eén van de verschillende soorten natuursteen vloeren is de granieten vloer. Graniet is een dieptegesteente, ontstaan uit de vloeibare kern, welke geleidelijk afgekoeld wordt en onder grote constante druk gevormd is. Door toedoen van verschillende mineralen ontstaat een grote verscheidenheid in kleur en structuur.
Een granieten vloer is te herkennen aan zijn gelijkmatige en gespikkelde structuur. Granieten tegels zijn in veel verschillende natuurlijke kleuren leverbaar. Deze tegels zijn slijtvast en daarom geschikt wanneer uw vloer een hoge gebruiksbelasting heeft. Een ander voordeel van een granieten vloer is dat deze vorstbestendig is en een regelmatig uiterlijk heeft. Dit zorgt ervoor dat graniet tegels niet alleen binnen, maar ook buiten toegepast kunnen worden. Daarnaast zijn graniet tegels ook zuurbestendig, waardoor graniet niet alleen in vloeren, maar ook vaak in aanrechtbladen verwerkt wordt.
Granieten tegels kunnen op verschillende wijzen bewerkt worden, wat als resultaat heeft dat een granieten vloer er glanzend, dof of ruw uitziet. De bewerkingsmethode heeft invloed op hoe de kleur overkomt. Wij helpen uw graag uit te zoeken welke granieten vloer het beste past bij uw wensen en smaak.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.