Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Gevelbekleding

De eerste indruk moet meteen goed zijn. Dat geldt ook voor de presentatie van uw woning, kantoor of winkelpand. Wanneer u kiest voor natuursteen gevelbekleding geeft u het pand extra allure. Het natuursteen zorgt voor een unieke uitstraling en is bestand tegen weer en wind. Strak, natuurlijke look of juist een authentieke uitstraling, er is een grote diversiteit aan mogelijkheden.

De met natuursteen bedekte geventileerde gevel biedt het voordeel van elegantie en warmte die de andere materialen niet bezitten. Deze materialen: graniet, marmer, leisteen zijn door de hele geschiedenis heen door de mens gebruikt om sommige van de fraaiste gebouwen te bekleden. Het zijn exclusieve producten die het verschil maken. De geventileerde gevels van natuursteen bieden al deze eigenschappen.

Daarnaast blijven alle voordelen van de geventileerde gevel behouden. Energiebesparing dankzij de ruimte de gecreëerd wordt tussen de gevel en het gebouw is men geïsoleerd tegen de kou in de winter en tegen de warmte in de zomer, geluidsisolatie van de ruimte en het biedt een goede isolatie tegen vochtigheid. Daarbij komt nog de tijdloosheid van het materiaal. Natuurlijke materialen hebben het voordeel dat zij nooit uit de mode raken. Een geventileerde gevel van natuursteen is voor je hele leven.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.