Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Werkbladen

Ook voor uw aanrechtbladen kunt u bij Corbeel & Greven Natuursteen terecht.

Een natuurstenen werkblad van bijvoorbeel graniet, composiet of keramiek is dé blikvanger in uw keuken. Bovendien is het krasvast en hygiënisch. Het blad wordt voor u volledig op maat gemaakt, inclusief de gewenste uitsparing voor bijvoorbeeld een kookplaat en/of spoelbak. Diverse rand- en oppervlakteafwerkingen, een groot aantal steensoorten, verschillende tinten. Met name in het voordelige en zeer sterke composiet zijn vele kleuren mogelijk. Voor elk wat wils dus!

werkbladen

Denk ook eens aan een spatwand of vensterbank van hetzelfde materiaal. Met dergelijke subtiele details wordt uw keuken één mooi geheel. Corbeel & Greven Natuursteen werkt o.a. intensief samen met een groot aantal keukenzaken waarvoor wij aanrechtbladen vervaardigen.

Natuursteen is een natuurproduct. Elke steen is net weer iets anders. Uit onze voorraad in Winterswijk kunt u zelf de plaat uitzoeken die u het mooist vindt. Zo bent u ervan verzekerd dat we de steen bewerken die helemaal naar uw wens is. Graag doen wij dit op afspraak.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.