Bel +31 543 512044
INTERIEUR BEKLEDING
Haardbekleding
Een sfeerhaard of kachel is natuurlijk al een prachtig element in uw interieur. Maar met een natuursteen haardombouw krijgt het nog meer sfeer. U kunt een natuurstenen rand om uw kachel laten plaatsen, maar ook een plateau of complete haardschouw in natuursteen is mogelijk.
Voor elk type interieur is er een geschikte natuursteen haardombouw. U heeft immers keuze uit vele typen en kleuren natuursteen. Daarnaast zijn er veel manieren om de natuursteen haardombouw te vervaardigen, waarin wij u goed kunnen adviseren. U ziet hier alvast een kleine selectie van de mogelijkheden die er zijn voor een natuursteen haardombouw.


 
Vensterbanken
Vensterbanken van natuursteen zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning een luxe uitstraling. Vensterbanken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen.
Bij het plaatsen van natuursteen vensterbanken gaat het om precisie. Het moet exact ingemeten zijn, de randen moeten mooi afgewerkt zijn en de vensterbanken moeten natuurlijk met zorg geplaatst worden. Met onze vakbekwame medewerkers en moderne apparatuur garanderen we die kwaliteit. Natuurstenen vensterbanken zijn een verrijking van uw woning; bijna een ‘meubelstuk’ op zich. 

 
Trappen en bordessen
Er zijn diverse natuursteensoorten die uitermate geschikt zijn om duizenden of zelfs miljoenen voetstappen te trotseren. Vanwege hun lange levensduur en hoge slijtvastheid, zijn deze soorten een uitstekend materiaal voor deze bouwwerken. Natuursteen is makkelijk schoon te maken, waterbestendig en in veel gevallen ook vorstbestendig. Het wordt niet voor niets al eeuwenlang veelvuldig toegepast voor trappen in openbare ruimtes zoals musea, scholen en stationsgebouwen. Maar ook in een woonhuis is een natuurstenen trap stijlvol en praktisch.
Natuursteen is een duurzaam, sterk en slijtvast materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in trappen, gevelbekleding en bestrating. Een natuurstenen trap of bordes is weersbestendig, makkelijk in onderhoud en zorgt voor een waardevermeerdering van uw pand. Een natuurstenen trap of bordes is in verschillende steensoorten mogelijk. Bovendien is elke steensoort verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Welke steensoort en afwerking in uw situatie het beste past, is afhankelijk van uw smaak en wensen. Wij adviseren u hier graag over.

 
Wandbekleding
De mogelijkheden van natuursteen zijn onuitputtelijk. Zo kunt u ook een wand verfraaien met natuursteenstrips of panelen. Het geeft een speels effect en is in elk interieur denkbaar. Met natuursteenstrips varieert u eindeloos: in kleur, textuur en formaat. Het eindresultaat is een stijlvolle, robuuste wand. U kunt deze wanden in elke ruimte van uw woning realiseren, want natuursteenstrips kunnen uitstekend tegen vocht. Dus ook in de badkamer, keuken of het toilet is een natuursteenwand mogelijk. Het zorgt voor een mooie afwisseling met de overige strakke tegels en het sanitair. Een natuursteenwand is een speelse wandbekleding met een absolute meerwaarde voor elke ruimte.

 
© 2018 Corbeel & Greven