Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Keramisch

In onze showroom treft u een fraaie selectie van keramische vloer- en wandtegels aan. Wij hebben de selectie bepaald op kleur en structuur met een natuursteenlook. Verder kunnen de volgende afwerkingen toegepast worden: hoogglans gepolijst, matglans of een robuuste ruwe uitstraling. Ook keramische tegels kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze tegels zijn in diverse afmetingen leverbaar tot zelfs maten van 80×80 cm en 120 x60 cm.

Een goede keramische tegel staat ook wel bekend als het meest duurzame en gebruiksvriendelijkste van alle soorten vloeren. Om de tegel steviger te maken worden er mineralen aan toegevoegd en een glazuurlaagje dat in alle kleuren kan worden aangebracht maakt de tegel waterbestendig. Deze tegel is dus praktisch in het gebruik maar ook zeker decoratief.

Onderhoud

Wanneer u een natuursteenvloer aanschaft dan is het erg belangrijk dat de vloer met een bepaalde regelmaat met een op de steensoort afgestemd product wordt onderhouden. Om een goede start te maken met een nieuwe natuursteenvloer moet eerst de vloer gebruiksklaar gemaakt worden. Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijderd moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna impregneren, ook dit is eenmalig. Vervolgens het reguliere onderhoud. Dat zijn dus drie stappen. Voor elke natuursteensoort hebben wij een drie stappenplan klaarliggen. Deze wordt bij oplevering van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten hebben wij in ons assortiment.

Neem contact op

Rondweg Zuid 13
7102 JD Winterswijk
0543 - 512044

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.