Bel +31 543 512044
SHOWROOM WINTERSWIJK
GEDENKEN
ZAKELIJK / BOUW
WIJ ZIJN REGIOLEVERANCIER VAN ECHT BELGISCH HARDSTEEN
PARTICULIER

Onze showroom is geopend!

Wij mogen wij u weer ontvangen in onze toonzaal om u te voorzien van alle informatie betreffende een mooi gedenkmonument (graf en urn).

Voor verdere informatie betreffende het maken van een afspraak en geldende voorwaarden verwijzen wij u naar onze
contactpagina.

Team Corbeel & Greven Natuursteen.Natuursteen van Corbeel & Greven, uw keus

Natuursteen is een milieuvriendelijk product, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is natuursteen een functioneel en zeer duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen uitermate geschikt is. Naast dat natuursteen een uniek en duurzaam product is, is het door het steeds ruimere aanbod ook een product wat in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse te verkrijgen is. Corbeel & Greven Natuursteen is uw partner voor alle denkbare natuursteen producten zoals bijvoorbeeld urn- en grafmonumenten, keukenbladen vensterbanken, raamdorpels en deurdorpels.


Natuursteenbedrijf met rijke historie

Corbeel & Greven Natuursteen is ontstaan en groot geworden als twee familiebedrijven en kent een ruime 70 jarige historie. In 2001 is een compleet nieuwe showroom en productiehal in gebruik genomen. Wij beschikken heden ten dagen over de modernste machines voor het bewerken van natuursteen. Samen met de andere dochters van Wessels tegels kunnen wij een zeer breed pakket voor de bouw en afbouw sector aanbieden. 
© 2021 Corbeel & Greven